Terms and conditions


Deținătorul site-ului eventbook.ro este societatea SC EVENTBOOK SRL, identificată prin CUI: RO31145850, Înregistrată la registrul Comerțului sub nr J40/949/28.01.2013, Sediu social: Intr. Bădeni, nr. 3, sector 3, București, numită în continuare EVENTBOOK.

Eventbook oferă, în baza unui contract prealabil cu organizatorii de evenimente (promoteri) serviciul de vânzare bilete sau înregistrare participanți. Acesta se poate realiza pe platforma eventbook.ro, prin alte pagini web sub formă de API sau iframe sau offline în puncte de vânzare (rețeaua Eventbook, casele de bilete ale anumitor locații, la sediul Promoterului).

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1. Biletul este valabil pentru o singură persoană și pentru un singur acces la evenimentul înscris pe fața biletului, cu excepția cazurilor în care este expres menționat acest lucru (ex: abonament intrări multiple, bilet grup)

2. Biletul este valabil numai la data și ora inscripționate pe bilet, neprezentarea la timp la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

3. Biletul nu poate fi schimbat sau revândut la un preț cu o valoare mai mare decât cea insciptionată pe acesta.

4. Neprezentarea la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

5. Biletul nu este rambursabil cu excepția cazului în care evenimentul este anulat sau reprogramat. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului, termenul precum și modalitățile de recuperare a contravalorii biletului, Eventbook respectând policita de retur transmisă de organizator. Rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte, în cazul biletelor achiziționate pe suport fizic.

6. In cazul în care un eveniment este anulat sau reprogramat, cererile de rambursare trebuie trimise către Eventbook în termen de 28 de zile de la data anulării/reprogramării acestuia și vor fi soluționate conform termelior și condițiilor de la punctul 5. Vor fi rambursate exclusiv tarifele biletelor așa cum sunt înscrise pe biletul achiziționat și nu vor fi rambursate costurile suplimentare suportate de detinătorul biletului în vederea participării la eveniment (taxe ticketing, taxe procesare comandă, taxe curierat, comisioane bancare, cheltuieli cazare, bilete avion / tren, etc).

7. Organizatorul evenimentului este responsabil pentru buna desfăsurare a acestuia la locul și ora menționate pe bilet.

8. Detinătorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata evenimentului.

9. Pe durata evenimentelor pentru care ați cumpărat bilete pot fi făcute fotografii, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete la evenimente și participarea la acestea echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.

Modalități de plată

Card bancar

După ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs. Cardul dvs. trebuie să fie înrolat în sistemul 3D Secure.

Comenzile pot fi achitate și în 1, 2 sau 3 rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături emise de următoarele bănci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance. După introducerea datelor de card în interfața securizată mobilPay vi se va solicita selectarea numărului de rate dorit.

Tichete culturale / cadou pe suport card

Selectați ca metodă de plată Credit / Debit card. După ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs de tichete culturale / cadou.

Transfer bancar / Depunere de numerar

După ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare efectuarii plății. Puteți achita comanda prin internet banking sau depunere de numerar la casieria băncii.  După încasarea comenzii, biletele dvs. sunt livrate prin metoda aleasă.

Contul EVENTBOOK SRL este deschis la ING BANK

Observație: Plata trebuie facută în maximum 4 zile de la plasarea comenzii, în caz contrar aceasta fiind anulată automat, iar biletele repuse in vanzare.

Bitcoin

După ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati.

Tichete culturale / cadou pe suport card la casele de bilete

Biletele pentru toate evenimentele aflate la vânzare prin eventbook.ro pot fi cumpărate cu plata prin tichete culturale și cadou pe suport card, emise de EdenRed, UpRomania și Pluxe din locațiile echipate cu casierie Eventbook.

Cash în rețeaua de stații self-service SelfPay

Dupa ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare efectuarii platii. Nu este necesara trimiterea pe e-mail a niciunui document doveditor, iar accesul la eveniment se face direct cu chitanța emisă de terminalul self-service. Găsește aici cea mai apropiată stație SelfPay.

Observatie: Plata trebuie facuta in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, in caz contrar aceasta fiind anulata automat iar biletele repuse in vanzare.

Politica de reclamații

Toate sesizarile se realizează doar în scris, la adresa office@eventbook.ro, sunt alocate unui acount manager și astfel se pot urmări conversațiile și de către superiorii săi ierarhici.

Uneori, datorita numarului mare de cereri, primirea unui raspuns poate dura pana la 48 de ore sau mai mult, in functie de complexitatea solicitarii.